Latin Emagazine
 
Het éérste online latin bladermagazine
in Nederland en België (v.a. dec 2009)

 
 
Word ook gratis lid v/h Latin Emagazine!
word ook gratis abonnee van het Latin Emagazine
Het Latin Emagazine is helemaal gratis!
word ook gratis abonnee van het Latin Emagazine
Maximaal 1 bericht per maand
word ook gratis abonnee van het Latin Emagazine
Elke 5e of de 6e v/d maand in je inbox
word ook gratis abonnee van het Latin Emagazine
Uitschrijven is net zo simpel als inschrijven
 
 
E-mail Nieuwsbrieven & E-mail Marketing met YMLP.com
 
 
Speciale aanbiedingen
In het Latin Emagazine besteden we aandacht aan muziek, dans, cultuur en entertainment. We nemen je mee door verschillende muziekgenres: natuurlijk salsa, maar ook flamenco, tango, fado, zouk, bachata, latin jazz, latin pop, Catalaanse rumba, latin rock en Braziliaanse muziek komen aan bod.Ook besteden we aandacht aan o.a. films, cultuur, reizen, kunst, interviews met bekende, maar ook minder bekende latin artiesten, zolang er maar een duidelijke latin component in zit. Een heel breed scala voor de liefhebbers van latin dus.
 

Als jij je hebt ingeschreven op onze nieuwsbrief krijg je 1 bericht per maand bij het uitkomen van de nieuwe editie van het Latin Emagazine. Wat dat betreft verandert er niets: je krijgt maximaal 1 e-mail per maand en het Latin Emagazine blijft gratis, ook in de App Store en Android Store.

Het komt echter regelmatig voor dat er tussentijds een organisatie bij ons aanklopt met een speciale aanbieding of korting voor onze lezers en bezoekers. Als wij denken dat zo’n aanbieding/korting interessant genoeg is, geven we die graag aan je door. We verzenden echter geen mailings naar wie dat niet wil. Je moet je voor die speciale aanbiedingen dus wel even aanmelden. Ook als je al bent ingeschreven voor onze reguliere, maandelijkse nieuwsbrief.

Inschrijven kan via het onderstaande formuliertje. Zoals altijd geldt dat we je inschrijving alleen gebruiken zoals hierboven aangegeven. We geven geen e-mailadressen door aan derden en zoals altijd vind je onderaan elke mail een link om je uit te schrijven of je gegevens te wijzigen. Voor alle duidelijkheid: het gaat hier alleen om aanbiedingen die onze lezers een bepaald voordeel bieden. Dus niet om reguliere advertenties.

Wil jij ook speciale aanbiedingen in je mailbox ontvangen? Geef je dan meteen op.

 
 
 
       
     
© Latin-Emagazine.com is een uitgave van Salsa Info.nl - Breda - K.v.K. 17185253 | privacy | disclaimer | cookies | adverteren