Als je deze e-mail ontvangt als tekst, of als deze onvolledig of onleesbaar is, ga dan naar de WEBVERSIE
Header Latin Emagazine nieuwsbrief
Latin Emagazine, het eerste online latin bladermagazine in Nederland & België | nov & dec 2015 | editie 68 - jaargang 6
 
Klik op “vind ik leuk”
Zo maak je ons ook sterker, en hoe sterker we worden, hoe meer we kunnen bereiken voor onze lezers. Want ook wij ‘delen’ graag!
 
 
Latin Emagazine
 
Uitgaanstips:
Voor uitgaanstips kun je terecht op de homepage van onze website, en bij onze collega Luc van Salsa.be vind je de Belgische salsa-, bachata-, zouk- en kizombatips.
Aanmelden feesten:
Organisatoren van Salsa/ bachata/ zouk/ kizomba en parties in Zeeland, Noord-Brabant en Limburg kunt u hier aanmelden: >>> aanmeldformulier

Van de hoofdredacteur:

Eind (van het jaar) in zicht
Na de warmste oktobermaand ooit lijkt de winter nu toch echt aan te breken. De bomen worden kaal en organisaties zijn al druk bezig om hun kerst- en nieuwjaarsfeesten voor te bereiden. Wil je op stap? Kijk dan op Latinnet.nl of Salsa.be voor actuele info.

In deze editie kun je interviews (en verslagen) terugvinden van de optredens van Jóvenes Clásicos del Son, Omar Sosa, Latin Cruise, Grupo Extra, La Maxima 79 en Buika. Marion del Prado geeft achtergronden over de Eindhovense Latin Dance Night 040.

Graag laten we jullie kennismaken met Irka Mateo, die wordt beschouwd als een boegbeeld van de Dominicaanse cultuur. Deze singer-songwriter stamt af van de Taíno-indianen en laat zich inspireren door de volksmuziek van haar geboorteland met alle Taíno-, Afro- en Europese
invloeden die deze in zich draagt. Verder een artikel over het muziekgenre Chirimia. Deze Colombiaanse variant van een brassband stamt uit de regio van de Atrato-rivier. En Rancho Aparte is een van de populairste vertegenwoordigers van dit genre in Colombia.

Onze uittips: Op zaterdag 14 november is er weer de inmiddels bekende Latin Dance Night in Groningen. Op dezelfde avond kun je ook terecht in Rasa voor een spetterend releaseconcert van het 1e album van Tomi y su Timbalight. Hou je van flamenco? Bekijk dan de programmering van het Flamenco Biënnale Intermezzo in deze editie.

Wil je graag salsadocent worden of je verder ontwikkelen op dit gebied? Ga dan naar de gratis DoeDagSon in Amersfoort. Liever met een goed boek op de bank? Er is een boek verschenen over iconen uit de Surinaamse muziek. En we hebben een recensie van Agnes over het boek El amante japonés, geschreven door Isabel Allende.

De rest laten we je zelf ontdekken. En omdat dit alweer de laatste editie van dit jaar is, wensen we iedereen alvast fijne feestdagen en heel veel lees-, luister– en dansplezier.

Support ons Latin Emagazine!
Hoe kun je ons helpen om dit jaar nog verder te groeien?
1. Deel het Latin Emagazine op je Facebook en/of like us!
Hoe groter ons bereik, hoe meer we kunnen doen voor jullie als lezer. Organisaties blijken vaak bijzondere lezersacties te organiseren, als ze zien dat we veel lezers hebben.

2. Stuur deze e-mail door naar een vriend
Heb je vrienden en/of kennissen die je ook een gratis Latin Emagazine gunt? Stuur dit magazine dan eens naar hen door, zodat ook zij ermee kunnen kennismaken.

3. Volg ons op twitter

Het Latin Emagazine wordt mede mogelijk gemaakt door Salsainfo.nl, Latinmusic.be en Salsa.be.
Salsa Info
Salsa.be
Latin Music
 
Stuur deze e-mail door naar een vriend
Als je deze mail in je box ontvangt, ben je ingeschreven als abonnee en kun je meedoen met leuke prijsvragen. Helemaal gratis. Heb je vrienden en/of kennissen die je dat ook gunt? Stuur dit magazine dan eens naar hen door, zodat ook zij ermee kunnen kennismaken.
Abonnee worden van het Latin Emagazine?
Dat kan! Abonnee worden is helemaal gratis en aanmelden kan op: www.latin-Emagazine.com
Je hoeft alleen maar je mailadres in te vullen, en je ontvangt minimaal 1 keer per maand deze nieuwsbrief. Je mailadres wordt niet aan derden gegeven. Tevens kun je dan meedoen met alle prijsvragen op de site.
 
Digitale verspreiding
Latin E-magazine is een uitgave van Salsa Info. De digitale verspreiding naar onze vaste lezers wordt verzorgd door:
Salsa Info, Latin Music, en Salsa.be
 
©2009-2015 Latin Emagazine is een uitgave van Salsa Info.nl i.s.m. Salsa.be & Latin Music