Latin Emagazine
 
Het éérste online latin bladermagazine
in Nederland en België (v.a. dec 2009)

 
 
Word ook gratis lid v/h Latin Emagazine!
word ook gratis abonnee van het Latin Emagazine
Het Latin Emagazine is helemaal gratis!
word ook gratis abonnee van het Latin Emagazine
Maximaal 1 bericht per maand
word ook gratis abonnee van het Latin Emagazine
Elke 5e of de 6e v/d maand in je inbox
word ook gratis abonnee van het Latin Emagazine
Uitschrijven is net zo simpel als inschrijven
 
 
E-mail Nieuwsbrieven & E-mail Marketing met YMLP.com
 
 
Latin dansscholen in Nederland | in België zie: LatinWorld.nl
Sommige dansscholen geven in meer dan één plaats/stad of provincie les.
In de maanden augustus, september, januari en februari houden de meeste dansscholen hun open dagen en/of proeflessen.

Dansschool (in NL) aanmelden?
1. Plaats eerst een zichtbare link naar ons. Onze link is: www.latin-emagazine.com
(Na goedkeuring door de redactie wordt de link en/of logo van uw dansschool geplaatst)


Noot: Wij controleren regelmatig de websites die onze link hebben geplaatst. Indien onze link om welke reden dan ook niet meer op uw website staat, dan verwijderen wij ook uw link/logo van onze pagina. Om deze weer geplaatst te krijgen, zult u de aanmeldprocedure opnieuw moeten doorlopen.
 
 
Salsadansen in Nederland | Salsadancing in the Netherlands | Salsadansen in België | Salsadancing in Belgium
De meeste salsadansscholen geven les in meer dansvormen dan alleen in salsa. Zo kun je dansles krijgen in: merengue, zouk, bachata, Cubaanse salsa, rueda de casino, son montuno, son, zumba (dat kun je alleen doen), kizomba en ladystyling (voor dames). Er is zelfs styling voor heren. Tegenwoordig kun je het hele jaar salsadansles volgen. Sommige dansscholen organiseren zelfs in de zomer- of winterperiode speciale bootcamps of workshops. Ook zijn er organisaties die salsadansleraren uit het buitenland uitnodigen om workshops te geven, maar de ervaring leert dat je dan meestal wel enige basiskennis moet hebben op het gebied van salsa, bachata of zouk. In bijna elke stad of plaats zijn er salsa- en zoukdansscholen. Hoe weet je nu welke dansschool voor jou en partner de meest geschikte is? Ons advies is om eerst bij verschillende salsadansscholen een proefles te volgen. Dat is (meestal) gratis en verplicht je tot niets. Veel dansplezier!

Salsa, bachata, kizomba en zouk | open dagen | bootcamps | proeflessen
Over het algemeen zijn de open dagen & proeflessen (meestal gratis) voor beginners, dus ervaring is niet nodig. Een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met: danslessen in Braziliaanse dansen, Cubaanse stijl, NY style of LA style, salsa, zouk, merengue, bachata, zumba, folklore... Voor de (zomer/winter) workshops/bootcamps zijn er wel vaak kosten aan verbonden, dat varieert per workshop. Op tijd (meestal 1 week van tevoren) inschrijven is dan vereist/gewenst. Als je vragen hebt dan kun je altijd bellen/mailen met de desbetreffende dansschool/organisatie. Raadpleeg hun website.
 
 
 
 
       
     
© Latin-Emagazine.com is een uitgave van Salsa Info.nl - Breda - K.v.K. 17185253 | privacy | disclaimer | cookies | adverteren